En video fra da jeg stadig var under uddannelse som Dyretlelepatør - 2016

Dyretelepati

Hvad er Dyretelepati

Telepati betyder at man åbner op for det spirituelle via sine Chakra.

Dem har vi alle - og vi er faktisk alle født åbne for denne verden.

Mange af os lukker bare ned for dem efterhånden som vi vokser.

Telepati er en form for kommunikation via tankerne.

Når jeg telepatere med et dyr så får jeg klar tale, følelser, smerter, billeder og oplevelser de har haft.

Hvad de gerne vil lave, hvad der er svært, har de brug for noget tilskud, andet foder, Passer udstyret, hvordan er ridningen, hvorfor æder den trailer heste osv.

En telepati kan man gøre brug af uanset hvad man har af spørgsmål eller problematikker.

 

Uddrag fra en telepati med Egon - fra Kaisa og Egon.

 

I dag har jeg været hos Kaisa & Egon
Og Stald Haldager - Rabbe.

Der blev opklaret en del mysterier - givet vise ord fra hestene.
En del nåe ja det vidste vi jo godt - og ret mange Nå okay !

Egon bad fra starten om Healing - men sagde længe vi venter lige imens vi talte.
Så et godt stykke tid inde i samtalen bad han om det.
Han sank dybt ned med hovedet og tog bare imod.
Han havde også brug for en boble til når de var ude i byen, især et sted var der mange dæmoner og eftersom de var der tit måtte han have noget beskyttelse til ham og Kaisa.

Det fik han.

Rabbe kom jo oprindeligt fra Sverige - og det viste sig i at han snakkede svensk til mig.
Heldigvis forstår jeg Svensk - men så at skulle oversætte var lige lidt svært så jeg måtte pænt spørge ham flere gange om ikke han nok ville slå over til dansk. Jo så men jeg forstod jo svensk - ja men det gør Christine og Kaisa ikke.

Nåe ok sagde han så.
Han var en hyggelig gut - som egentlig bare ville bruges meget mere - han var jo en brugshest.

Kaisa ville gerne prøve at blive healet af mig.
Dette har jeg ikke prøvet før, da jeg jo ikke arbejder med mennesker på denne måde.
Men jeg ville gerne prøve.

Jeg fik genoprettet hendes Chakrabalance.
Og fjernet al det ødelagte energi som hendes sygdom laver.
Givet hendes frisk energi, styrke, tillid, smidighed og hun blev pakket ind i en stor badebold fyldt med energi, som ville give hende den balast hun havde brug for, for ikke at bruge sin egen sparsomme energi for meget.

Imens vi sad der, stod Egon og var med - og bad mig sige at når Kaisa var for træt skulle hun bare komme over til ham, så skulle han nok heale hende.

 

Kaisas Mor Chrisitina har skrevet dette om mit besøg hos Egon.

 

I fredags havde vi jo Rikke fra Dyrenes Telepatør på besøg og det var noget af en fantastisk rejse vi kom ud på og en meget surrealistisk oplevelse for både Kaisa og jeg <3

Vi har gået og været lidt bange for at skrive dette her opslag, da vi berører et emne, som mange synes er vildt mærkelig og uforståeligt og så må man da været meget tosset, hvis man tror på, at man kan tale med dyr, så please ingen hate og man kan tage dette som det er eller leve sig ind i en anden verden, som vi har gjort for at få en bedre forståelse med et dyr, som vi bruger mange timer sammen med hverdag <3
-
Egon møder Rikke for første gang ude på folden og man kan tydelig se, at Egon søger kontakten af sig selv og går direkte over mod hende, de får tydeligt hurtig skabt en kontakt med hinanden.

Rikke har nogle forskellige månesten med sig, faktisk en hel håndfuld og en efter en vælger Egon selv de månesten, som han har brug for under denne her seance.
Rikke fortæller hurtig at Egon ønsker at få en healing, men han siger selv til når han er klar.

Rikke spørger ind til Egon hvem han egentlig er og Egon svare
- Jeg er skeptisk, nervøs, forsigtigt, har uro inde i, er skiftevis glad og trist og føler sig lille i en stor krop, men jeg er en glad dreng, som kun vil Jer det godt.

Ingen tvivl om at det også er sådan vi oplever Egon, en meget sensitiv pony, som meget hurtig bliver nervøs og urolig.
Vi har igennem vores tid med ham arbejdet meget med at rumme og forstå ham og få skab en gensidig tillid til hinanden, så vi bedre kunne forstå, hvorfor Egon reagere som han gør på visse tidspunkter. 
Der ligger rigtig meget arbejde bag fra både Kaisa men også fra Egon og idag har vi en pony, som er med os i det han ønsker største del af tiden.

Egon fortæller også Rikke, at han elsker fart, vil gerne galopere på stubmarker, stranden eller bakker inde i skoven og jo da farten er vi heller ikke i tvivl om, for når han får lov til at løbe løs inde på ridebanen ender det stort set altid med at han løber som en sindsyg rund og rund inde på banen, så han nærmest ligger helt ned i svinget og ude på folden får han tit nogle flip, hvor han løber sindsygt hurtig og Rabbe har ikke en jordisk chance for at følge med.
Kaisa har endnu ikke taget turen med ham på en stubmark eller strand, da hun simpelhen ikke tør, hvis han løber så hurtig med hende, som han gør på ridebanen når han er løs eller på folden, men det skal nok komme en dag, men vi kunne desværre ikke love Egon hvornår dette kunne lade sig gøre.

Egon fortalte videre til Rikke at han elsker at blive striglet og nusset om og så har han fødselsdag den 15 maj og er 9 år. (Egon har grønt pas og i passet står der den 1 januar 2007, som er en dato man altid skriver, når man er ubekendt med hestens rigtige fødselsdag).

Rikke begyndte at spørger ind til Egons velbefindende fra top til tå og her startede hun med hans sanser og ingen tvivl om, at han er en pony som hører, lugter og ser alt og som er på dupperne hele tiden og så elsker han at tygge og sjovt nok, så ser vi en pony som hver gang han har spist, lige skal tygge på sin foderspand et kort øjeblik og han tygger i alt han kan komme i nærheden af også nye ting han ser og lugter til, han er meget nysgerrig, trods alt.

Rikke begyndte at spørger ind til hans bevægeapparat og Egon fortalte hvor han havde ondt og det var faktisk mange steder, indtil Rikke kom ned til hans højre knæ og han kunne sige, at han havde begyndende slidegigt at det gik op for Rikke, at noget var helt og aldeles galt, for en ung pony på bare 9 år kunne da ikke have det sådan og det viste sig jo så også, da Rikke spurgte om Egon påtog sig Kaisa smerter, at det var det der var humle i det hele.

Egon var super frisk og havde en stærk ryg og stærke ben og hove, men han havde dog nogle muskelspændinger over ryggen på sin højre side samt over lænden og så havde han for meget mælkesyre i kroppen, så han ville meget gerne have en kur med magnesium og så skulle han skridtes af i 15 minutter.

Egon ønskede sig også at få et par forsko på, da han synes at han går for meget fremad/ned med hoved og lidt sjov, så er det noget vi selv havde tænkt på, at vil ville afprøve på ham, om det måske kunne afhjælpe ham under ridningen, dette vidste Rikke intet om!

Vi havde jo Helle på besøg igår og hun vidste intet om hvad Egon havde sagt til Rikke om hans ømhed og Helle kunne straks mærke muskelspændinger der, hvor Egon var øm og ikke andre steder så vildt.

Rikke fortalte Egon, at han ikke måtte påtage sig Kaisas smerter, hvor på Egon svaret, at han jo vidste at Kaisa var syg og han bekymrede sig meget om hende, derfor ville han så gerne tage smerterne væk fra hende ved at påføre sig dem selv.
Egon fik strenge ordre på, at det måtte han ikke og han måtte helle ikke bekymret sig så meget, det skulle mor Christina nok gøre.

Egon kunne fortælle at hans forhold til Kaisa var det allerbedste og han havde jo også selv valgt hende, så det skulle kun være hende for altid, han ville faktisk heller over på de evige grønne græsmarker end at skulle have en ny ejer.

Dette var nok der Kaisa og jeg blev meget rørt og tænke wow hvad sker der lige her, for ingen ved at Kaisa faktisk selv har nævnt overfor mig, at hun heller vil sende Egon over på de grønne evige græsmarker, end at skulle aflevere ham til en anden, hvor hun ikke viste om han ville få det godt og det er ret vildt, at Egon så selv nævner overfor Rikke at han ønsker dette, puha siger jeg bare.

Rikke spurgte Egon, hvorfor han altid var så nervøs når han var til banetræning på MBRK, hvor de nu har været i flere måneder, men hvergang er Egon helt oppe at køre og laver ballade dernede.
Egon kunne fortælle, at han bestemt ikke kan lide at være på banen, da der er for mange forstyrelser fra den anden side, som han skal holde øje med, så han har svært ved at koncentrere sig og så er der sket noget forfærdeligt dernede.
Rikke har nu givet Kaisa og Egon en bobbel rundt om sig, som vil beskytte dem, når de for fremtiden skal ride på MBRK.

Rikke spurgte ind til Egons fortid, hvor han kunne fortælle at han havde haft det rigtigt skidt og han skulle kæmpe for sin mad, han havde fået slag med pisk, derfor var han bange for den. 
Kaisa måtte dog gerne bruge sin pisk, men kun på forparten, da han vidste hun ikke vil gøre ham ondt, men han ville helst ikke tale om sin fortid, da han havde lukket helt ned for den, nu hvor han havde fået det godt.

Der var mange andre ting som Egon kunne fortælle os, som kunne forbeder træningen og hans velvære, som vi stille og roligt vil prøve at implementere i vores hverdag med ham, men der er ingen tvivl om, at dette her skal opleves før man kan sige fra eller til, for det er sindsygt at der var så mange ting, som Egon kunne fortælle Rikke, som hun intet viste om, men som vi godt havde en fornemmelse omkring og måden på hvordan Egon fuldstændig stod stille på i ca 2 timer under hele samtalen og da han blev healet, var sindsygt at opleve.
Det var i hvert tilfald en meget surrealistisk oplevelse og man kan "Take it or leave it".

Tusind tak fordi I læste med og husk nu vi er ikke blevet tosset, men vi har fået en oplevelse rigere <3

Del siden